Skip to main content

Sibylla Tierp utsedd till Årets Sibylling 2018

 

sibylla arets


På bara två år har Sibylla Tierp och franchisetagaren Fuad Sadun gått från att vara nykomling i Sibyllakedjan till att utses till Årets Sibylling 2018. Bakom framgången ligger ett hårt och målmedvetet arbete, där Fuad tillsammans med sina medarbetare gjort restaurangen till en av kedjans bäst säljande och mest lönsamma enheter.

- Det här betyder väldigt mycket för oss. Att på så kort tid ha kommit så långt att vi kan vinna det finaste priset en Sibyllarestaurang kan få, är ett viktigt kvitto på att vi arbetar på helt rätt sätt, säger Fuad Sadun, när han tog emot priset i samband med kedjans årliga rikskonvent Sibylla United som i år hölls på Steam Hotel i Västerås.

Hans arbetsmodell handlar mycket om att delegera ansvar till medarbetarna, och låta dem vara väldigt delaktiga i utvecklingen av verksamheten. En medarbetare som varit med från start – och som nu har rollen som platschef i restaurangen – är Nova Hylla. Även hon är stolt och nöjd över priset.

- Det vi gör är egentligen inget hokus pokus, utan vi jobbar bara enligt den modell som Sibyllakedjan har utarbetat och utvecklat. Det finns så många bra verktyg inom kedjan, och jobbar man enligt dem så blir allting mycket enklare, säger Nova.

Framgångarna i Tierp har gett Fuad blodad tand och i augusti öppnar han även en Sibyllarestaurang i Hofors.

- Därför känns det extra bra att få den här utmärkelsen nu. Nu vet jag att vi har en fungerande arbetsmodell som vi kan jobba efter även i Hofors, förklarar Fuad.

Motivering Årets Sibylling 2018:
Sibylla Tierp har med ett stort mått av både ödmjukhet, styrka och målmedvetenhet tagit sig an utmaningar och vänt dom till framgång, genom att arbeta rätt med allt vad det innebär att driva en framgångsrik restaurang; försäljning, marknadsföring och kostnadskontroll. Teamet visar att man kan vara en lokal hjälte på orten och samtidigt fånga in nya gäster. Här arbetar Superstars som ser sin restaurang med gästens ögon, och gör det så rätt att restaurang nummer två snart är på gång.