Skip to main content

Recepten justeras för första gången någonsin

8483addfe1c8ff9f_800x800ar.png

 

McDonald’s gör små justeringar i recept och tillagningsmetoder för sina klassiska burgare. Cheeseburgarna, Big Mac och QP får därmed för första gången någonsin en smaklyftning!

I ett pressmeddelande skriver McDonald’s att genom små förändringar av recept och tillagningsmetod, kan man nu servera ännu godare burgare till sina gäster. Fluffigare bröd, saftigare kött och krispigare ingredienser förbättrar smaken ytterligare på klassiska burgarna Big Mac, Quarter Pounder Cheese och Cheeseburgare. 

- Varför ändra på ett vinnande koncept? Det är en fråga man kan ställa sig när vi vet att våra burgare är uppskattade över hela världen. För oss på McDonald’s är det viktigt att hela tiden undersöka hur vi kan garantera en smaksensation hos våra gäster. Med några grader här och några millimeter där har vi gjort våra klassiker ännu godare. Big Mac 2.0 helt enkelt, säger Staffan Ekstam, Marknadsdirektör på McDonald’s i Sverige

Burgarna blir saftigare genom att löken läggs på köttet redan på grillen. Burgaren blir också några grader varmare när den serveras, vilket gör att osten smälter ordentligt och kontrasten till de övriga ingredienserna ger en ännu krispigare burgarupplevelse! Även receptet på det klassiska hamburgerbrödet har uppdaterats för att göras ännu godare och mjukare. Den världsberömda Big Mac har till och med fått en egen uppdatering med mer sås än tidigare. Förändringarna av McDonald’s klassiska burgare har gjorts på flera marknader runt om i världen och har blivit mycket uppskattade av gästerna.